Tervetuloa mukaan!
Kyröskosken Perinneyhdistykseen voi liittyä maksamalla jäsenmaksun 12 €/vuosi yhdistyksen tilillemme Nordea 115330-202538. Kaikenlaatuisia jäseniä koskevat samat jäsenyysehdot. Siten oikeustoimikelpoinen yhteisökin voi liittyä yhdistyksen jäseneksi. Jäsenet saavat tietoa yhdistyksen toiminnasta jäsenkirjeillä sekä näiden nettisivujen kautta. Muitakin erikseen mainittuja jäsenetuja voi saada. Siksi on tärkeää ilmoittaa täydelliset osoitetietonsa liittyessä ja niiden muuttuessa. Jos Sinulla on sähköpostiosoite, jota seuraat aktiivisesti, toivomme Sinun ilmoittavan sen. Jäsenkirje siirtyy sähköpostikantaan siltä osin kuin osoitteita saadaan. Luonnollisesti myös aivan perinteinen osoitetieto käy.

Perinneyhdistyksen toimintaa voi tukea myös esimerkiksi osallistumalla talkooluontoisiin tapahtumiin tai osallistumalla työpanoksellaan talkoisiin ja tapahtumisiin. Keräämme Kyröskoskeen liittyviä valokuvia, dokumentteja tai erityistapauksissa esineitä. Myös rahalahjoituksia otamme toki vastaan, vaikka emme niitä erikseen kerääkään. Ota yhteyttä ja kysy!

Tiedusteluihin vastataan Kuivurin puhelinnumerosta 0400-910545 tai muuten puheenjohtaja Jouko Hannu, tai sähköposti jouko.hannu@pp.inet.fi, postiosoite Tehtaantie 1, 39200 Kyröskoski.

Yhteyttä voi ottaa myös täyttämällä alla olevan lomakkeen. Toivomme myös kommentteja, ehdotuksia tai kritiikkiä yhdistyksemme toiminnasta tai muusta Kyröskoskeen liittyvästä. Kaikki Kyröskosken kohta 150 vuotta kestäneeseen tarinaan liittyvä on kullan arvoista. Sana on vapaa. Vastaamme mahdollisimman nopeasti sähköpostitse. Jos vastausta ei kuulu, pyydämme soittamaan. Tekniikkakaan ei aina pelaa.

Kyröskosken Perinneyhdistys haluaa tehdä yhteistyötä kaikkien asukkaiden, asukasyhdistysten, kunnan sekä kaikkien muidenkin kanssa, erityisesti paikallisten yhteisöjen, yritysten ja elinkeinoelämän. Kutsumme sekä nykyisiä että entisiä kyröskoskelaisia osallistumaan toimintaamme kullekin sopivalla tavalla. Kyröskosken hyväksi!

Odotan yhteydenottoa

 

[ Toimintaa ] [ Kohtauspaikka Kuivuri ] [ Tapahtumakalenteri ] [ Kuvia Kyröskoskelta ] [ Teema-galleria ] [ Pääsivu ]